Hvis du blir bedt om å angi et AirPlay-passord på Apple TV

Finn ut hvordan du administrerer AirPlay-innstillinger for å kontrollere hvem som kan strømme innhold til Apple TV.

Første gang du bruker AirPlay med Apple TV, ser du et passord på skjermen. Skriv inn passordet på enheten for å strømme innhold til Apple TV. Eller hvis du brukerMøteromsvisning, vises det alltid en melding på skjermen med AirPlay-tilkoblingsinstruksjoner og informasjon om trådløse nettverk.

Hvis du ser et passord og ikke bruker AirPlay

Hvis du ser et passordvarsel på Apple TV og ikke prøver å bruke AirPlay, må du kanskje justere AirPlay-innstillingene.

På Apple TV går du til Innstillinger > AirPlay og HomeKit.

Fra her kan du gi Apple TV et unikt navn og knytte enheten til et rom, slik at det er enkelt å identifisere den når du bruker AirPlay. Du kan også velge hvem som kan strømme innhold ved hjelp av AirPlay til Apple TV:

• Alle: Alle kan se og strømme innhold til Apple TV.

• Alle på samme trådløse nettverk: Alle som er koblet til Wi-Fi-hjemmenettverket ditt, kan strømme innhold til Apple TV.

• Kun medlemmer i dette hjemmet: Personer du inviterer til å styre hjemmet ditt i Hjem-appen, kan strømme innhold til Apple TV.

• Krev passord: Alle må oppgi riktig passord før de kan strømme innhold til Apple TV.

Konfigurer Enhetsverifisering for Apple TV (3. generasjon)

Du kan kreve at det skal vises et engangspassord på skjermen på alle enheter med AirPlay. Gå til Innstillinger > AirPlay > Sikkerhet og slå på Krev enhetsverifisering.