En Apple TV

Alt du ser på TV i én app.

Apple TV-appen er den ultimate måten å se på TV på både på smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller. Det er stedet hvor du finner originale serier og filmer fra Apple TV+, i tillegg til premiumkanalene du vil ha, tusenvis av filmer du kan kjøpe eller leie, og populære strømmetjenester og kabel-TV-leverandører.

Bli kjent med Apple TV-appen

Hvis du vil se nærmere på Brukerveiledning for Apple TV-appen, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn ett eller flere ord i søkefeltet.

Ikke alle funksjoner eller alt innhold er tilgjengelig i alle land eller områder eller på alle enheter.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.