En Apple TV

Nye Siri Remote

Siri Remote (andre generasjon) har en berøringskompatibel trykkflate som gir deg enda mer presis kontroll.

Finn ut mer om nye måter å navigere på Apple TV på

En Apple TV som viser Hjem-skjermen

Er du ny Apple TV-bruker?

Les om hvordan du konfigurer Apple TV, slik at du får den ultimate kinoopplevelse.

Konfigurer Apple TV

En Apple TV

Alt du ser på TV i én app

Apple TV-appen er den ultimate måten å se på TV på – stedet der du finner originale serier og filmer fra Apple TV+, premiumkanalene du vil ha, tusenvis av filmer du kan kjøpe eller leie, og populære strømmetjenester og kabel-TV-leverandører.

Bli kjent med Apple TV-appen

Hvis du vil se nærmere på Brukerveiledning for Apple TV-appen, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn ett eller flere ord i søkefeltet. Du kan også laste ned brukerhåndboken fra Apple Books (hvis tilgjengelig).

Ikke alle funksjoner eller alt innhold er tilgjengelig i alle områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.