En Apple TV som viser Hjem-skjermen

Er du ny Apple TV-bruker?

Les om hvordan du konfigurer Apple TV, slik at du får den ultimate kinoopplevelse.

Konfigurer Apple TV

Siri Remote (tredje generasjon)

Bli kjent med Siri Remote

Siri Remote (tredje generasjon) med USB-C gir deg enda mer presis kontroll med en berøringskompatibel trykkeflate.

Lær hvordan du navigerer på Apple TV

FaceTime-eksempel vist på Apple TV.

FaceTime – vises nå på hjemmets største skjerm

Med tvOS 17 og nyere kan du bruke kameraet og mikrofonen på iPhone eller iPad med FaceTime-appen på Apple TV 4K (andre generasjon og nyere). Slapp av på sofaen mens du snakker med venner og familie eller ser en film sammen ved hjelp av SharePlay. Gjør samtalen enda morsommere med håndbevegelser som genererer effekter på skjermen.

Kom i gang med FaceTime på Apple TV

En Apple TV som viser Apple TV-appen

Hjemmet til TV+, MLS Season Pass og mer

Apple TV-appen har fått et nytt utseende med et dynamisk sidepanel som gjør det lettere å finne kanaler, apper og innhold. Du kan oppdatere tvOS på alle Apple TV HD- og Apple TV 4K-modeller.

Mer om de nyeste funksjonene i tvOS 17

Hvis du vil se nærmere på Brukerhåndbok for Apple TV, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn ett eller flere ord i søkefeltet.

Ikke alle funksjoner eller alt innhold er tilgjengelig i alle områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.