Safari-startsiden som viser favorittnettsteder og ofte besøkte nettsteder.

Finn raskt fram til nettstedene du vil ha

Se favorittnettstedene dine og ofte besøkte nettsteder på startsiden for Safari. Du kan også se bokmerker, Leseliste, iCloud-faner og lenker du har fått tilsendt i Meldinger.

Slik finner du raskt fram til nettstedene du vil ha i Safari

Bilde i bilde-vinduet som ligger oppå et annet nettsted.

Spill av videoer i et flytende vindu

Bruk bilde i bilde til å se videoer i et flytende vindu som du kan flytte og endre størrelse på.

Slik spiller du av videoer i et flytende vindu i Safari

Et Safari-vindu med den første delen av nettstedsadressen skrevet inn i det smarte søkefeltet. Det samme nettstedet vises i resultatlisten under Bytt til fane fordi den allerede er åpen i en annen fane.

Unngå duplisering av faner

Hvis du begynner å navigere til et nettsted du allerede har åpent i en annen fane, gjør Safari det lett å gå til det nettstedet i den eksisterende fanen.

Slik unngår du å duplisere faner i Safari

En dialogrute som viser valg for å dele kameraet og mikrofonen på Macen din med et nettsted.

Tillat at nettsteder deler skjermen din

Når du besøker et nettsted som vil bruke kameraet og mikrofonen på Macen, som en videokonferanseside, vil du bli spurt om du vil tillate det.

Slik tillater du at nettsteder kan dele skjermen din i Safari

Bla gjennom Brukerveiledning for Safari ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden. Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.