Gå tilbake til nettsider

Safari husker hvilke nettsider du har besøkt i opptil ett år, slik at det er enkelt å besøke dem igjen senere.

Åpne Safari for meg

• Se sider du har besøkt i gjeldende vindu eller fane: Klikk på Tilbake- eller Fram-knappen i verktøylinjen (eller bruk Touch Bar). Du kan også velge en spesifikk side ved å klikke og holde på Tilbake-knappen eller Fram-knappen. Hvis du har en styreflate eller mus som støtter bevegelser, drar du til venstre eller høyre for å gå gjennom loggen én side om gangen. Se Bruk bevegelser for styreflate og mus.

• Se nylig lukkede sider: Velg Logg > Nylig lukket. Du kan også velge Logg > Åpne sist lukkede fane eller Logg > Åpne sist lukkede vindu for å åpne fanen eller vinduet du lukket sist eller Åpne alle vinduer fra forrige økt på nytt.

• Se en lengre liste over nylig besøkte sider: Velg en nettside i Logg-menyen.

• Vise alle nettsider i loggen: Velg Logg > Vis hele loggen.

• Bla gjennom miniatyrbilder av nettsider du besøker ofte: Velg Bokmerker > Vis Toppsider. Hvis du ikke ser Vis Toppsider, velger du Safari > Valg, klikker på Generelt og klikker deretter på lokalmenyen «Nye vinduer åpner med» og velger Toppsider.

• Besøk sider i leselisten: Klikk på Sidepanel-knappen i verktøylinjen, og klikk deretter på Leseliste .

Ved hjelp av iCloud kan Safari holde nettleserloggen lik på Mac-maskinene og iOS-enhetene der Safari er aktivert i iCloud-valgpanelet. Macen kan beholde logginformasjon i opptil ett år, og enkelte iOS-enheter kan beholde den i én måned. Hvis du vil endre hvor ofte Macen skal fjerne objekter i loggen, går du til Generelt-valg.