Bruk Min bildestrøm til å få tilgang til nye bilder fra alle enhetene dine

Bruk Min bildestrøm til å importere de nyeste bildene fra enheter som ikke bruker iCloud-bildebibliotek. Min bildestrøm oppbevarer bilder fra de siste 30 dagene i iCloud, slik at du kan importere dem til Macen.

Merk: Min bildestrøm importerer Live Photos kun som stillbilder.

Hvis du vil bruke Min bildestrøm, må du ha en iCloud-konto.

Åpne Bilder for meg

Slå Min bildestrøm på eller av

1. Velg Bilder > Valg, og klikk deretter på iCloud.

2. Merk av i Min bildestrøm-avkrysningsruten for å slå på Min bildestrøm. Hvis du vil slå av denne funksjonen, fjerner du markeringen i avkrysningsruten.

Viktig: Hvis du har Min bildestrøm slått på, og du ikke bruker iCloud-bildebibliotek, vises bilder fra Min bildestrøm i Min bildestrøm-albumet under Albumer i sidepanelet. Hvis du bruker iCloud-bildebibliotek, vil det ikke vises noe Min bildestrøm-album – alle bildene dine vil bli lagt til i Alle bilder-albumet.

Slett et bilde fra Min bildestrøm

1. Klikk på Min bildestrøm i sidepanelet.

2. Gjør ett av følgende:

• Marker bildene du vil slette, og trykk deretter på slettetasten.

• Hold nede Kontroll-tasten mens du klikker på bildet du vil slette, og velg deretter Slett fra Min bildestrøm.

Viktig: Når du sletter et bilde fra Min bildestrøm, slettes det også fra alle andre Macer eller enheter som bruker Min bildestrøm.