Hjelp for Bilder

Velkommen til Bilder

Vis, organiser og forbedre bilder som representerer høydepunkter i livet.

Bilder-vinduet som viser et bilde til høyre i vinduet, en rad med bildeminiatyrer nederst i vinduet, og sidepanelet til venstre.
En iPhone, en MacBook og en iPad som alle viser de samme bildene på skjermen.

Bildene dine. Overalt.

Med iCloud-bildebibliotek har du alltid bildene og videoene dine med deg, uansett hvilken enhet du bruker. Når du tar et bilde med iPhonen, vises det automatisk i Bilder på Macen. Slå på iCloud-bildebibliotek i iCloud-panelet i Bilder-valg.

Et bilde i redigeringsvisning som viser redigeringsverktøyene til høyre.

Gjør gode bilder storartede

Du trenger ikke være en proff for å redigere som en proff – bruk redigeringsverktøyene i Bilder til å gi bildene dine akkurat det rette uttrykket. Dobbeltklikk på et bilde for å vise det, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen. Bruk redigeringsverktøyene til å beskjære og rette opp, fjerne røde øyne eller småfeil, forbedre lys og farge og annet.

Bilder-vinduet med et åpent bokprosjekt, som viser bilder organisert på sider.

Del opplevelsen

Bruk de beste bildene dine i en vakker bok du kan gi til venner og familie. Marker bildene, velg Arkiv > Opprett > Bok, og velg deretter et forhåndsdesignet tema.

Facebook-side som viser et bilde.

La verden vite det

Og når du har et flott bilde du bare må dele, kan du publisere det på Facebook eller andre sosiale medier. Bare klikk på Del-knappen, og send blinkskuddet til venner og familie.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.