Reduser støy i et bilde

Bilder som er tatt i dårlig lys kan være kornete og flekkete. Dette kalles støy. Du kan redusere eller eliminere støy i bilder.

Merk: Støyreduksjon kan også brukes med bilder i RAW-filformat.

1. Dobbeltklikk på et bilde, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen.

2. Klikk på Juster i verktøylinjen.

3. Klikk på trekanten ved siden av Støyreduksjon i Juster-panelet.

4. Flytt Støyreduksjon-skyveknappen til du er fornøyd med resultatene.

Støyreduksjon-skyveknappen i Juster-panelet.

Merk: Når du redigerer RAW-bilder (versjon 6 eller nyere), vises Lystetthetsstøy-, Fargestøy- og Detaljer-skyveknapper for finjustering av støyreduksjon.