Notater i gallerivisning – som viser innholdet i hvert notat i et miniatyrbilde. Søkeforslag vises øverst til høyre, for eksempel låste notater og notater med vedlegg.

Finn det ene notatet når du virkelig trenger det

Bruk gallerivisning til å vise alle notatene dine som miniatyrbilder, slik at bildene kan føre deg til nøyaktig det du vil ha. Hvis du fortsatt ikke finner riktig notat, kan du bruke effektive søkefunksjoner som bilde- eller tekstsøk i skannede dokumenter og annet.

Slik søker du i notatene dine

En Mac og en iPad som viser samme notat fra iCloud.

Ta notater hvor enn du er

Når du legger til internettkontoene dine i Notater, kan du ha notatene dine med deg uansett hvilken enhet du bruker. På den måten kan du lagre laguttaket på Macen din, og ha den klar på iPaden når du er på banen.

Slik legger du til eller fjerner notatkontoer

Et notat som inkluderer en beskrivelse av en bildevandring, en sjekkliste med gjøremål og et bilde av en dame som går forbi en vegg.

Et bilde sier mer enn tusen ord

Flytt og slipp bilder, filmer og andre filer i notatene dine. Du kan også legge til innhold i notater rett fra Safari, Bilder, Kart eller mange andre programmer.

Slik legger du ved bilder, filer og annet

Notater i gallerivisning etter at du har valgt å administrere et delt notat. Personer som har blitt lagt til i notatet, vises, og ulike valg er tilgjengelig for notatet.

Samarbeid gjort enkelt

Inviter andre til å se eller utføre endringer på et notat eller en hel delt mappe med notater.

Slik deler du notater og mapper

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Notater, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.