Notater i gallerivisning – som viser innholdet i hvert notat i et miniatyrbilde. Søkeforslag vises øverst til høyre, for eksempel låste notater og notater med vedlegg.

Finn det ene notatet når du virkelig trenger det

Bruk gallerivisning til å vise alle notatene dine som miniatyrbilder, slik at bildene kan føre deg til nøyaktig det du vil ha. Hvis du fortsatt ikke finner riktig notat, kan du bruke effektive søkefunksjoner som bilde- eller tekstsøk i skannede dokumenter og annet.

Slik søker du i notatene dine

En Mac og en iPad som viser samme notat fra iCloud.

Ta notater hvor enn du er

Når du legger til internettkontoer i Notater, kan du ta med deg notatene dine uansett hvilken enhet du bruker – slik at du kan arkivere drømmereisemålet på Macen, og deretter ha det klart på iPad når du er sammen med venner.

Slik legger du til eller fjerner notatkontoer

Et notat som inkluderer en beskrivelse av kjøkkenoppussingsidéer, en sjekkliste med gjøremål og et bilde av et kjøkken.

Et bilde sier mer enn tusen ord

Flytt og slipp bilder, filmer, lenker og andre filer i notatene dine. Du kan også legge til innhold i notater rett fra Safari, Bilder, Kart eller mange andre programmer.

Slik legger du ved bilder, lenker og annet

Notater i gallerivisning etter at Vis deltakere-knappen i verktøylinjen har blitt klikket på for et notat. Personer som har blitt lagt til, vises, og ulike valg er tilgjengelig.

Samarbeid gjort enkelt

Inviter andre til å se eller utføre endringer på et notat eller en hel delt mappe med notater.

Slik legger du til personer i notater og mapper

Bla gjennom Brukerveiledning for Notater ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.