oppgraderte iCloud-notater

Hvis du ser en Oppgrader-knapp ved siden av iCloud i sidepanelet i Notater-programmet, har du ikke oppgradert notatene dine. Dette betyr at du blant annet ikke kan gjøre følgende før du oppgraderer: bruke avsnittsstiler eller sjekklister, navigere i vedleggene i notatene dine, se og gjenopprette nylig slettede notater, låse notater eller legge til personer i notater.

Hvis du oppgraderer notatene dine, kan du vise og redigere dem på andre enheter med OS X 10.11 eller nyere, iOS 9 eller nyere eller iPadOS som er logget iCloud med samme Apple-ID. Du får ikke tilgang til oppgraderte notater på enheter med eldre versjoner av OS X eller iOS. I tillegg vil ikke notater du oppretter eller redigerer på de enhetene, vises på enheter med oppgraderte notater.

Når du oppgraderer, blir det meste av formateringen i notatene dine uforandret. Imidlertid kan eventuelle notater med HTML-formatering (notater du har opprettet ved å kopiere og lime inn fra et nettsted) se vesentlig forskjellige ut.

Se iCloud-kundestøtte.