Et søkeresultat i Kart etter en bedrift som bruker Spør bedriften, og den resulterende samtalen i et Meldinger-vindu.

Chat med bedrifter

Bruk Meldinger til å sende tekstmeldinger til selskaper som bruker Spør bedriften, og få hjelp, avtal møter og gjennomfør kjøp.

Slik sender du tekstmeldinger til en bedrift

Meldinger-vinduet med flere samtaler i sidepanelet til venstre, og en samtale som vises til høyre. Meldingsboblene er grønne, noe som indikerer at de ble sendt som SMS-meldinger.

Send tekstmeldinger til alle vennene dine

Hvis du har en iPhone, kan du sende SMS-tekstmeldinger til alle som har en hvilken som helst enhet, direkte fra Meldinger på Macen. Når du får svar, trenger du ikke å finne fram iPhonen – bare svar fra Macen.

Slik konfigurerer du iPhone for SMS-tekstmeldinger på Macen

Meldinger-vinduet med flere samtaler i sidepanelet til venstre, og en samtale som vises til høyre.

Send et ubegrenset antall tekstmeldinger

Hvis vennene dine bruker iPhone, iPad, iPod touch eller en Mac, kan du sende dem et ubegrenset antall tekstmeldinger med iMessage. Inkluder bilder (også Live Photo-bilder), lydklipp og alle andre typer filer du kan tenke deg.

Slik sender du tekstmeldinger til vennene dine

Detaljer-visningen, med Skjermdeling-, Video- og Lyd-knappene oppe til høyre.

Gjør mer enn å bare sende tekstmeldinger

Hvis du er i humør til å snakke med venner ansikt-til-ansikt, eller dele skjermen din med noen, kan du gjøre det med Detaljer-visningen i en samtale.

Slik foretar du en FaceTime-videosamtale fra Meldinger

Bla gjennom Brukerveiledning for Meldinger ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Meldinger.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.