Meldinger-vinduet, med flere samtaler i sidepanelet til venstre, og en aktiv samtale som vises til høyre. Samtalen inkluderer meldingseffekter med ballonger, et bilde og en Tapback på den siste meldingen.

Send et ubegrenset antall meldinger

Hvis noen har en Apple-enhet, kan du sende dem et ubegrenset antall meldinger med iMessage. Legg til bilder (inkludert Live Photo-bilder), Tapback, meldingseffekter og annet.

Slik sender du meldinger

Meldinger-vinduet, med flere samtaler i sidepanelet til venstre, og den aktive samtalen som vises til høyre. Meldingsboblene er grønne, noe som indikerer at de ble sendt som SMS-meldinger.

Send meldinger til hvem som helst, og til en hvilken som helst enhet

Hvis du har en iPhone, kan du sende SMS-tekstmeldinger til alle som har en hvilken som helst enhet, direkte fra Meldinger på Macen. Når du får en ny melding, trenger du ikke å hente iPhonen din – bare svar rett fra Macen.

Slik konfigurerer du iPhone for SMS-tekstmeldinger på Macen

Info-visningen, som vises etter at du klikker på Info-knappen i en samtale, viser knappene for anrop, video og skjermdeling under navnet på en person.

Gå fra å skrive til å snakke

Når du føler for å snakke med noen ansikt til ansikt eller dele skjermen din, kan du gjøre det rett fra en Meldinger-samtale.

Slik foretar du en FaceTime-videosamtale fra Meldinger

Mac-skrivebordet med to åpne vinduer: Freeform-vinduet som viser en delt tavle og valg for samarbeid, og Meldinger-appen med en samtale vises i den samme delte tavlen.

Samarbeid med et klikk

Del filer, dokumenter, notater, Safari-fanegrupper og mer i Meldinger, så du kan starte samarbeidet umiddelbart. Se oppdateringer i delte prosjekter i samtalen, og hold kontakten med andre deltakere i andre apper.

Slik samarbeider du på prosjekter

Mac-skrivebordet med to åpne vinduer: Apple TV-appvinduet til venstre som viser en TV-serie i Delt med deg-delen av biblioteket, og Meldinger-vinduet med den samme TV-serien delt i en samtale.

Finn innhold delt med deg

Finn lenker, bilder og annet innhold som er delt med deg i Meldinger, i en ny Delt med deg-del i innholdets tilhørende app, for eksempel Apple TV-appen eller Podkaster. Du kan feste delt innhold for å framheve det og finne det lettere i Info-visningen i samtalen, i Meldinger-søk og i Delt med deg.

Slik holder du delt innhold organisert

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Meldinger, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Meldinger.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.