Endre bildet ditt

Hvis du bruker en Jabber-konto, kan du endre bildet, eller «vennesymbolet», som vises ved siden av meldingene dine i andre personers vennelister. Andre kan velge et annet bilde som skal representere deg.

Hvis du bruker iMessage, vil andre se bildet av deg som de har lagret i Kontakter-programmet sitt. (iMessage bruker ikke vennelister.)

Tips: Hvis du vil bytte til et annet bilde, flytter du et bilde fra skrivebordet til monogrammet eller gjeldende bilde, og klikker deretter på Ferdig.

Åpne Meldinger for meg

1. Du kan åpne vennelisten ved å velge Vindu > Venner. Eller, hvis du har flere enn én Jabber-konto og du ikke viser alle kontoene dine i én liste, velger du et kontonavn.

2. Klikk på monogrammet eller gjeldende bilde, og gjør ett av følgende:

• Bruk et standard systembilde: Klikk på Standard, og velg et av bildene som følger med macOS.

• Bruk et nylig bilde: Klikk på Nylige, og velg et av de nylig brukte bildene.

Tips: Velg monogrambildet hvis du vil slette det forrige bildet.

• Ta et bilde med Macen: Klikk på Kamera, og når du er klar, klikker du på Kamera-knappen .

3. Hvis du vil redigere bildet, klikker du på Rediger og gjør deretter ett av følgende:

• Zoom inn eller ut: Dra skyveknappen under bildet.

• Flytt bildet: Flytt bildet rundt innenfor sirkelen for å finne riktig utsnitt.

• Bruk en effekt: Klikk på Effekter-knappen , og velg en effekt.

4. Klikk på Ferdig.