Sidepanelet i Mail-vinduet som viser innbokser for iCloud- og jobbkontoer.

Gå aldri glipp av en e-postmelding

Når du legger til e-postkontoene dine (for eksempel iCloud, Exchange, skole eller jobb) i Mail, får du alle meldingene dine på ett sted – uten å måtte logge på nettsteder.

Slik legger du til eller fjerner e-postkontoer

Blokkert-valg som viser en liste over blokkerte avsendere. Avkrysningsruten for å aktivere filtrering av blokkert e-post er markert, i tillegg til alternativet for å merke blokkert e-post men å la det ligge i innboksen når det ankommer.

Reduser støyen

Hold innboksen og oppmerksomheten din fokusert ved å blokkere e-post fra bestemte personer eller grupper.

Slik blokkerer du avsendere

Sidepanelet i Mail-vinduet som viser flere postkasser som tilhører en iCloud-konto.

Organiser e-posten din

Du trenger ikke oppbevare alt i innboksen – postkasser er en enkel måte å organisere e-posten på.

Slik oppretter eller sletter du postkasser

Mail-vinduet med tekst skrevet inn i søkefeltet øverst til høyre. I meldingslisten til venstre er Topptreff-delen og -resultater øverst, med Alle treff-delen og -resultater under.

Finn e-postmeldinger raskt

Det er enkelt å finne en e-postmelding, uansett hvilken postkasse eller mappe den skjuler seg i.

Slik søker du etter e-postmeldinger

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Mail, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Gå til nettstedet for Mail-kundestøtte hvis du trenger mer hjelp.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.