Gjør meldinger personlige med maler

Når du skriver en ny melding, kan du gjøre den personlig ved å bruke maler. Du kan for eksempel bruke Fest-malen for å lage meldinger som ser ut som en trykt invitasjon.

Klikk på Mal-knappen oppe i høyre hjørne i et nytt meldingsvindu for å vise maler, for eksempel Bursdag.

Åpne Mail for meg

1. Klikk på Maler-knappen i verktøylinjen i en ny melding.

2. Vis malvalg ved å klikke på en kategori, som Bursdag.

3. Klikk på et miniatyrbilde for å vise en mal.

Når du har valgt en mal, klikker du på Maler-knappen for å skjule kategoriene slik at du har mer plass til å vise meldingen.

4. Skriv over plassholderteksten, og flytt inn dine egne bilder over plassholderbildene.

Hvis du vil bruke bilder fra andre programmer, klikker du på Bildenavigering-knappen i verktøylinjen. Hvis du har en mappe med bilder på skrivebordet eller i Finder, kan du flytte den til Bildenavigering slik at du har enkel tilgang til bildene.

Hvis et bilde er større enn en plassholder, dobbeltklikker du på bildet for å vise en skyveknapp for å endre størrelse på bildet. Eller du kan flytte bildet rundt for å kun vise en del av den.

Hvis du bestemmer deg for at du likevel ikke vil bruke malen, klikker du på Mal-kategorien, og klikker deretter på Original-miniatyrbildet. Malen fjernes. Tekst, bilder og formatering du har lagt til, beholdes.

Du kan også opprette din egen mal. Formater tekst og legg til bilder i en ny melding, og velg deretter Arkiv > Arkiver som mal. Malen vises i Tilpasset-kategorien.