16-tommers MacBook Pro sett fra siden med tilhørende tilbehør.

Bli kjent med hele Macen

Få rask introduksjon til porter, tilkoblinger, tilbehør og andre funksjoner på MacBook Pro.

En rask oversikt: 14-tommers og 16-tommers MacBook Pro

En rask oversikt: Ny 13-tommers MacBook Pro

16-tommers MacBook Pro sett ovenfra.

Er du klar til å komme i gang?

Start MacBook Pro ved å åpne skjermen og trykke på en av tastene. Følg instruksjonene i Oppsettassistent for å komme i gang.

Konfigurer MacBook Pro

iCloud-innhold som blir brukt på tvers av ulike enheter.

Hold deg synkronisert

Få tilgang til dokumentene, bildene, kontaktene dine og mer på alle enhetene dine med iCloud. Og bruk MacBook Pro sammen med iOS- og iPadOS-enhetene dine til å ringe og sende tekstmeldinger, kopiere og lime inn på tvers av enheter eller opprette en Instant Hotspot.

Bruk MacBook Pro med iCloud og Kontinuitet

Symboler for apper som følger med MacBook Pro.

Gjør mer

MacBook Pro leveres med apper for så godt som alt du har lyst til å gjøre. Rediger og del bildene og videoene dine, opprett presentasjoner og kos deg med musikk, bøker, filmer og mer. Finn nye apper på App Store, inkludert iPhone- og iPad-apper som nå kan brukes på Macer med Apple-chip.

Finn ut mer om appene som følger med MacBook Pro

Overlappende vinduer fra Kart, Safari og Meldinger.

Oppdag nye funksjoner

Les mer om nye funksjoner på MacBook Pro og i macOS Ventura og inkluderte apper.

Nye funksjoner på MacBook Pro

Håndboken MacBook Pro: Grunnleggende er for de nyeste MacBook Pro-modellene. Hvis du vil slå opp i veiledningen, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (hvis tilgjengelig).

Hvis du trenger mer hjelp, går du til kundestøttenettstedet for MacBook Pro.

Ikke alle funksjoner og alt innhold er tilgjengelige i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.