Finn familiens enheter

Når du blir med i en familie, kan du hjelpe andre familiemedlemmer med å finne en Mac-datamaskin, iOS-enhet, Apple Watch (watchOS 3 eller nyere) eller AirPods ved å bruke Finn iPhone på iCloud.com fra nettleseren. Du finner mer informasjon under Bruk Finn Mac.

Slik finner du familiens enheter:

• Finn Mac må være markert i iCloud-valg på Macene.

• iOS-enheter må ha Finn [enhet] slått på (under Innstillinger > iCloud).

• Apple Watch må ha watchOS 3 eller nyere.

• Standardinnstillingen er at du kan se hvor enhetene til familiemedlemmer er. Hvis noen har slått av delingsfunksjonen, må de slå den på igjen for at du skal kunne finne enheten. Du finner mer informasjon under Stopp deling av plasseringen din med familiemedlemmer.

Før du kan hjelpe til med å finne familiens enheter, må du bli med i en familie.