Om passordet til Time Machine-sikkerhetskopiering

Hvis du vil kryptere Time Machine-sikkerhetskopien, må du angi et sikkerhetskopipassord. Det er kun du som bør ha tilgang til passordet. Velg et hint som hjelper deg med å huske passordet. Hvis du vil gjenopprette filer fra krypterte Time Machine-sikkerhetskopier, må du oppgi sikkerhetskopipassordet.

Viktig: Hvis du mister eller glemmer et passord, vil du ikke kunne gjenopprette eller hente frem dataene dine.