Slett et objekt fra sikkerhetskopidisken

Du kan slette alle kopier av en sikkerhetskopiert fil eller mappe fra Time Machine-sikkerhetskopidisken.

Merk: Disse instruksjonene gjelder kun for sikkerhetskopier lagret på en ekstern sikkerhetskopidisk. Du kan ikke slette objekter fra lokale øyeblikksbilder lagret på den interne disken.

1. Klikk på Time Machine-symbolet i menylinjen, og velg Gå til Time Machine.

Hvis Time Machine-statusmenyen ikke er i menylinjen, velger du Apple-menyen > Systemvalg, klikker på Time Machine og markerer «Vis Time Machine i menylinjen».

Åpne Time Machine-valgpanelet for meg

2. Bruk pilene og tidslinjen på høyre side av skjermen for å bla gjennom sikkerhetskopiene som Time Machine har opprettet.

3. Marker objektet du vil slette, klikk på handlingsmenyen , og velg Slett alle sikkerhetskopier av [objektnavn].

Du kan bruke Finder til å flytte, kopiere eller slette Backups.backupdb-mappen på Time Machine-sikkerhetskopidisken på samme måte som med andre mapper. Du kan også slette mapper i Backups.backupdb-mappen. Du kan ikke slette individuelle objekter i de daterte mappene.

Viktig: Ikke bruk Terminal eller et annet program enn Finder til å flytte, kopiere eller fjerne objekter fra Backups.backupdb-mappen. Du må heller ikke endre eller slette objekter i /. MobileBackups-katalogen. Time Machine bruker denne katalogen til å vedlikeholde lokale øyeblikksbilder, som slettes automatisk av Time Machine når det er behov for mer plass.