Start, sett på pause og fortsett en Time Machine-sikkerhetskopiering

Du kan få Time Machine til å utføre en sikkerhetskopiering når som helst, selv om Sikkerhetskopier automatisk ikke er markert i Time Machine-valgpanelet.

• Start en sikkerhetskopiering: Klikk på Time Machine-symbolet i menylinjen, og velg Sikkerhetskopier nå.

• Sett en sikkerhetskopi på pause: Klikk på Time Machine-symbolet i menylinjen, og velg Hopp over denne sikkerhetskopien.

• Fortsett en sikkerhetskopi: Klikk på Time Machine-symbolet i menylinjen, og velg Sikkerhetskopier nå.

Hvis Time Machine-statusmenyen ikke vises i menylinjen, velger du Apple-menyen > Systemvalg, klikker på Time Machine og markerer «Vis Time Machine i menylinjen».

Åpne Time Machine-valgpanelet for meg