Om avanserte nettverksvalg

Bruk Nettverk-valgpanelet til å angi avanserte valg, for eksempel WINS-, DNS- og proxytjenerinnstillinger, avhengig av nettverkstjenesten du bruker, og tjenestene som leveres av Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren. Ikke alle innstillingene er tilgjengelige for alle tjenester.

TCP/IP-innstillinger

Still inn at noen nettverkstjenester skal bruke IPv6-adresser i stedet for IPv4-adresser. Les Angi avanserte TCP/IP-innstillinger.

DNS-innstillinger

En DNS-tjener (Domain Name System) konverterer Internett-navn til IP-adresser slik at du ikke trenger å vite IP-adressen til tjeneren du forsøker å koble til. Les Angi innstillinger for DNS og søkedomener.

WINS-innstillinger

WINS (Windows Internet Naming Service) er en del av Microsoft Windows-tjenerne og administrerer forbindelsen mellom tjenernavn og -steder med IP-adresser (Internet Protocol). Les Angi WINS-innstillinger.

Proxytjenerinnstillinger

Hvis datamaskinen er koblet til et nettverk som er beskyttet mot Internett med en brannmur, er det mulig at du må angi proxytjenere eller bruke passiv FTP-modus (PASV) for å få tilgang til enkelte nettsteder. Les Angi proxytjenerinnstillinger.

Ethernet-maskinvareinnstillinger

Angi avanserte maskinvareinnstillinger for Ethernet hvis nettverket krever det og nettverkstjenesten støtter det. Les Angi avanserte maskinvarevalg eller Bruk Gigabit Ethernet.