Tillat at Remote Desktop får tilgang til Macen din

Bruk Ekstern administrering i Deling-valgpanelet for å tillate at andre får tilgang til datamaskinen din via Remote Desktop.

1. Åpne Deling-valgpanelet (velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på Deling) og marker Ekstern administrering-avkrysningsruten.

Hvis du blir bedt om det, velger du oppgavene som eksterne brukere har tillatelse til å utføre. Hvis du ikke blir bedt om det, klikker du på Valg for å velge oppgaver.

Åpne Deling-valgpanelet for meg

2. Gjør ett av følgende:

• Velg «Alle brukere» for å tillate at alle som har en brukerkonto på Macen din kan dele skjermen din.

• Marker «Kun disse brukerne», klikk på Legg til-knappen , og marker deretter brukerne som kan dele Macen.

3. Klikk på Maskininnstillinger, og angi deretter alternativer for Mac. Hvis personer kobler til ved hjelp av VNC-visning, må du angi et passord.

Apple Remote Desktop er tilgjengelig fra App Store. Hvis du trenger hjelp med å konfigurere og bruke Apple Remote Desktop, kan du slå opp i hjelpen for Remote Desktop.

Åpne App Store for meg