Hvis Papirkurven inneholder mapper med gjenopprettede filer

Det er mulig at én eller flere mapper med gjenopprettede filer vises i papirkurven etter at du har startet Macen på nytt.

Dette er midlertidige filer som ble brukt av macOS-programmer. Vanligvis blir midlertidige filer slettet av programmene når de ikke trenger dem lenger. Hvis et program avslutter uventet, kan det hende at det ikke kan slette de midlertidige filene før det avsluttes. Når du starter Macen på nytt, flytter macOS disse midlertidige filene til papirkurven.

Hvis du har bruk for noen av filene, kan du flytte dem ut av papirkurven. I de fleste tilfeller er midlertidige filer ikke viktige, og du kan trygt tømme papirkurven. Hvis du ikke er sikker, spør du programvareutvikleren.