Skriv ut på en skriver som er tilkoblet en Windows-maskin

Du kan skrive ut til en skriver som er koblet til en Windows-maskin. Eieren av skriveren må konfigurere den for deling og kun bruke følgende tegn i navnet på datamaskinen og skriveren: A–Z, a–z, 0–9, !, $, *, (, ), _, +, -, ' og . (punktum).

Hvis du vil legge til en delt Windows-skriver i listen over tilgjengelige skrivere, må du kjenne skriverens arbeidsgruppenavn og, hvis nødvendig, brukernavnet og passordet.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Skrivere og skannere.

Åpne Skriver og skannere-valgpanelet for meg

2. Klikk på Legg til-knappen nederst i skriverlisten, og klikk på Windows.

Et nettverksnavigasjonsvindu vises, hvor det er en liste over Windows-arbeidsgruppene på nettverket.

3. Marker skriveren i nettverksnavigasjonsvinduet.

Hvis du vil finne skriveren i navigasjonsvinduet, klikker du på arbeidsgruppen og deretter på utskriftstjeneren (datamaskinen som deler skriveren). Oppgi brukernavn og passord for skrivertjeneren hvis du blir bedt om det.

4. Klikk på Bruk-lokalmenyen, og velg passende skriverprogramvare.

Forsikre deg om at du velger riktig skriverprogramvare for skriveren du skal bruke. Du finner mer informasjon i dokumentasjonen som fulgte med skriveren. Hvis du har en HP PCL-kompatibel skriver som ikke er oppført i listen, velger du den skrivermodellen som er mest lik skriveren din.

5. Klikk på Legg til.

Hvis du ikke kan legge til Windows-skriveren du vil bruke, er det mulig at skriverprogramvaren på Macen ikke støtter utskrift til en delt Windows-maskin. Oppdater skriverprogramvaren på Macen, eller be nettverksadministratoren om hjelp. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Oppdater eller endre skriverprogramvare.