Mission Control-valgpanelet

Bruk Mission Control-valgpanelet i Systemvalg til å angi alternativer og snarveier for å vise og skjule programvinduer, skrivebordet og Dashboard.

Hvis du vil åpne dette valgpanelet, velger du Apple-menyen > Systemvalg og klikker deretter på Mission Control.

Åpne Mission Control-valgpanelet for meg

Endre rekkefølge på arbeidsområder automatisk ut fra siste bruk

Hvis du har opprettet flere arbeidsområder ved hjelp av Spaces, kan du få raskere tilgang til de arbeidsområdene du nylig har brukt.

Gå til et arbeidsområde som har åpne vinduer for programmer jeg bytter til

Hvis du bruker Spaces, får du skrivebordet til å bla til et arbeidsområde med åpne vinduer for et program når du går til det programmet.

Grupper vinduer etter program

Hvis du har flere vinduer fra ulike programmer åpne samtidig, kan du organisere vinduene etter program i Mission Control.

Skjermer har separate arbeidsområder

Hvis du bruker Spaces og har flere skjermer, kan du konfigurere separate arbeidsområder for hver skjerm.

Dashboard

Standardinnstillingen er at Dashboard er av. Hvis du ønsker å bruke det, velger du hvordan Dashboard vises når du trykker på tastatursnarveien.

Tastatur- og musesnarveier

Velg snarveier for å vise og skjule vinduer, skrivebordet og Dashboard. Avhengig av hvilken mus eller styreflate du har, kan det vises to kolonner med lokalmenyer i denne delen.

Hvis du vil se flere tilgjengelige tastatursnarveier, holder du nede Kommando-, Skift-, Tilvalg- eller Kontroll-tasten, eller en kombinasjon av disse tastene, mens du viser lokalmenyene.

Aktive hjørner

Velg handlinger som skal utføres når du flytter markøren til hjørner av skjermen.

Klikk på lokalmenyen for et hjørne, og velg deretter en handling.

Hvis du vil bruke en spesialtast med det aktive hjørnet, holder du nede Kommando-, Skift-, Tilvalg- eller Kontroll-tasten, eller en kombinasjon av disse tastene, mens du viser lokalmenyene.