Om optiske stasjoner

En optisk stasjon brukes til å spille av og brenne CD-er og DVD-er. Noen Macer har innebygde optiske stasjoner. Du kan også bruke en ekstern optisk stasjon (for eksempel en Apple USB SuperDrive).

Hvis du vil vite om Macen kan brenne CD-er og DVD-er og hvilke typer den kan brenne, bruker du Om denne maskinen.

• Velg Apple-menyen > Om denne maskinen, klikk på Lagring, og se deretter på oppføringen for den optiske stasjonen.