Om passordet til nøkkelringen

Med passordet for nøkkelringen kan du automatisk autentisere tjenester og programmer som er lagret i Nøkkelringtilgang. Når en bruker er opprettet, stilles nøkkelringpassordet inn til det samme som brukerens påloggingspassord.

Når du endrer påloggingspassordet i Brukere og grupper-valgpanelet, oppdateres nøkkelringpassordet automatisk.

Hvis nøkkelringpassordet ikke stemmer overens med påloggingspassordet, må du også skrive inn et passord for å få låst opp nøkkelringen når du logger deg på.

Nøkkelringpassordet er kun tilgjengelig for brukeren, og ikke administratoren. Om påloggingspassordet nullstilles av administratoren, endres ikke nøkkelringpassordet. Brukeren blir bedt om å nullstille nøkkelringpassordet ved neste pålogging. Om påloggingspassordet ble nullstilt fordi brukeren glemte det gamle passordet, vil nøklene, passordene og all annen informasjon i nøkkelringen være utilgjengelig, og brukeren må opprette en ny nøkkelring.

Åpne Nøkkelringtilgang for meg