Videoporter

Macen er utstyrt med én eller flere videoporter som kan brukes ved tilkobling til skjermer, TV-er og projektorer.

Hvis Macen har en USB-C-port, kan du koble Macen til skjermer og andre enheter ved å bruke USB-C-adapterkabler.

Videoport

Symbol

Beskrivelse

Mini DisplayPort
Mini DisplayPort

Thunderbolt: Koble maskinen til en Thunderbolt-enhet, Mini DisplayPort-skjerm eller til en DVI-, HDMI- eller VGA-skjerm ved hjelp av en skjermadapter.

Mini DisplayPort
Mini DisplayPort-etikett

Mini DisplayPort: Koble til en Mini DisplayPort med en skjermadapter.

HDMI-port
HDMI-port-etikett

HDMI: Koble til en HDTV med en HDMI-port. Denne porten gjør det mulig å spille maskinens lyd i tillegg til videoen på en HDTV.

ADC-port
DVI-port-etikett

DVI: Koble maskinen til en DVI-skjerm eller til en annen type skjerm ved hjelp av en skjermadapter.

Mini-DVI-port
Mini DisplayPort

Mini-DVI: Koble maskinen til en DVI-, VGA- eller ADC-skjerm eller til en videoenhet ved hjelp av en adapter.

Mikro-DVI-port
Mini DisplayPort

Mikro-DVI: Koble maskinen til en DVI-, VGA- eller ADC-skjerm eller til en videoenhet ved hjelp av en adapter.

Hvis skjermen og Macen har ulike kontakter, kan du bruke en adapter. Du kan kjøpe en Apple-skjermadapter fra apple.com/no eller en Apple-forhandler.