Bruk en skriver med Bluetooth-støtte sammen med Macen

Hvis du har en Mac som ble levert med en installert Bluetooth-adapter eller hvis du bruker en USB-basert Bluetooth-modul, kan du skrive ut trådløst til skrivere som har Bluetooth-støtte.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Skrivere og skannere.

Åpne Skriver og skannere-valgpanelet for meg

2. Klikk på Legg til-knappen , og klikk deretter på Standard.

3. Marker skriveren i Skrivere-listen, og klikk deretter på Legg til. Hvis skriveren du forventer å se, ikke er i listen, skriver du inn navnet i søkefeltet og trykker deretter på returtasten.

Hvis skriveren ikke vises i listen, forsikrer du deg om at du har den nyeste Bluetooth-driveren for skriveren installert. Kontakt produsenten for å få den nyeste driveren.

Når du har konfigurert skriveren, kan du velge den i Skriv ut-dialogruten når du er klar til å skrive ut.