totrinnsverifisering

Totrinnsverifisering er en alternativ metode for å øke sikkerheten til Apple-ID-en du bruker for å logge på iCloud. Totrinnsverifisering krever at du identifiserer deg med en av enhetene dine eller gjenopprettingsnøkkelen i tillegg til å oppgi passordet ditt. Slik fungerer det:

• Du skriver inn Apple-ID og passord som vanlig.

• Apple sender en midlertidig verifiseringskode til en av enhetene dine.

• Du skriver inn koden for å verifisere identiteten din og fullføre påloggingen.

Du kan konfigurere totrinnsverifisering når du logger deg på Apple-ID-kontosiden din. Når du konfigurerer totrinnsverifisering, kan du registrere én eller flere godkjente enheter som kan motta verifiseringskoder via Finn iPhone eller SMS. Du mottar også en gjenopprettingsnøkkel du kan bruke hvis du ikke har tilgang til en godkjent enhet.

Merk: Totrinnsverifisering er ikke et valg hvis tofaktorautentisering er tilgjengelig for Apple-ID-en.

Les Apple-kundestøtteartikkelen Totrinnsverifisering for Apple-ID.