Kontinuitet

Funksjoner, som Handoff, Instant Hotspot, telefonsamtaler og SMS, som gjør at du kan bevege deg sømløst fra iPhone, iPad, iPod touch til Mac, eller bruke dem samtidig. Med Handoff kan du for eksempel starte på et dokument, en e-post eller en melding på én enhet, og fortsette der du slapp, på en annen enhet.

Hvis du vil bruke Kontinuitet-funksjonene, må enhetene møte systemkravene. Hvis du vil vite mer, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Systemkrav for Kontinuitet på Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch.