Touch ID

En funksjon for gjenkjenning av fingeravtrykk som er tilgjengelig på enkelte Mac-datamaskiner. Med Touch ID kan du også låse opp Macen og enkelte passordbeskyttede objekter, bruke Apple Pay til å gjennomføre kjøp på nettet, og kjøpe objekter i iTunes Store, App Store og iBooks Store.

Et tastatur med Touch Bar øverst. Touch ID er helt til høyre på Touch Bar.

Du bruker Touch ID ved å plassere fingeren på Touch ID helt til høyre i Touch Bar.

Du konfigurerer Touch ID ved å velge Apple-menyen > Systemvalg og deretter klikke på Touch ID.

Du finner mer informasjon om Touch ID i Apple-kundestøtteartikkelen Bruk Touch ID på MacBook Pro.