En PC med et nytt, tomt iTunes-biblioteket.

Kom i gang med iTunes

Ny i iTunes? Lær det grunnleggende og oppdag alt du kan gjøre med iTunes på Windows.

Hva er iTunes?

En PC og en iPhone med Apple Music For deg.

Lytt til alle favorittene dine

Apple Music har millioner av sanger. Du kan lytte til alt fra de velkjente favorittene til de nyeste hitene.

Slik blir du med i Apple Music

iTunes-vinduet med et bibliotek med flere albumer.

Gjør iTunes til din hovedkilde for musikk og underholdning

Har du fortsatt noen CD-er eller DVD-er som tar plass på hyllen? Importer dem til iTunes og få all musikken din samlet på ett sted.

Slik importerer du sanger fra CD-er

En visning av en sang på Apple Music som spilles på en Apple Watch, iPhone og HomePod.

Bruk iTunes-biblioteket på alle enhetene dine

Med alle sangene dine samt Apple Music i biblioteket, kan du spille favorittene på alle enhetene dine.

Slik synkroniserer du iTunes-innhold

En PC med iTunes på skjermen og en HomePod i nærheten.

En større lydopplevelse

Spill musikk gjennom høyttalere som er tilkoblet datamaskinen din, eller en annen AirPlay-aktivert enhet (for eksempel HomePod), slik at alle kan bruke iTunes.

Slik velger du hvilke høyttalere som skal brukes

Hvis du vil bla i brukerveiledningen for iTunes, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, besøker du kundestøttesiden for iTunes.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.