Aktivitetsrapport-skjermen i Skjermtid. Øverst på skjermen vises knapper for I dag eller Siste sju dager. Siste sju dager er markert. Midt på skjermen er det et diagram som viser hvor mye tid som er brukt på spill, underholdning og sosiale nettverk hver ukedag. Under diagrammet er det en ukentlig total.

Angi skjermtid for barnet ditt

Bruk Skjermtid for å få innsikt i hva barnet ditt bruker tid på når det bruker enhetene sine, vis aktivitetsrapporter og angi begrensninger.

Se hva barnet ditt bruker tid på når det bruker iPod touch

I dag-skjermen i Helse-appen som viser antall skritt du har gått i dag, og gang- og løpedistanser.

Lett tilgjengelig velvære

iPod touch støtter målene dine om en sunnere tilstand, med blant annet oppmerksomt nærvær, musikk, aktivitetssporing og leggetidsrutiner.

Utvikle sunne vaner med iPod touch

I dag-skjermen i App Store som viser en anbefalt app. Nederst på skjermen, fra venstre mot høyre, er knappene I dag, Spill, Apper, Oppdateringer og Søk.

Den perfekte reisevenn

Konfigurer iPod touch med musikk, spill og podkaster før du drar, så har du mange timers underholdning lett tilgjengelig.

Reise med iPod touch

Hvis du vil bla gjennom innholdet i iPod touch-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iPod-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.