Utforsk-skjermen i Apple Music som viser Fest-spillelister.

Lytt når som helst, hvor som helst

Fyll iPod touch med musikk, lydbøker og podkaster for timevis med lytteglede kun få trykk unna.

Oppdag musikk, lydbøker og podkaster

Effektskjermen i Meldinger. Den øverst delen av skjermen viser bildet fra kameraet på forsiden. Det er iMessage-klistremerker rundt motivet i bildet. Under bildet, fra venstre mot høyre, vises knappene for filtre, tekst, figurer, Memoji, Emoji og iMessage. Nederst på skjermen, fra venstre mot høyre, er knappene for effekter, lukker og kameravelger.

Hold kontakten

Send tekstmeldinger med bildefiltre og klistremerker, start en gruppesamtale i FaceTime eller tilpass Minner i Bilder-appen.

Utforsk morsomme måter å holde kontakten på

Aktivitetsrapport-skjermen i Skjermtid. Øverst på skjermen vises knapper for I dag og Siste 7 dager. Siste 7 dager er markert. Midt på skjermen er det et diagram som viser hvor mye tid som er brukt på spill, underholdning og sosiale nettverk hver ukedag. Under diagrammet er det en ukentlig total.

Angi skjermtid for barnet ditt

Bruk Skjermtid for å få innsikt i hva barnet ditt bruker tid på når det bruker enhetene sine, vis aktivitetsrapporter og angi begrensninger.

Angi skjermtid for barnet ditt

Hvis du vil se i iPod touch-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (der den er tilgjengelig).

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.