iPad Pro (10,5-tommer), iPad Pro (12,9-tommer, andre generasjon), iPad Air (tredje generasjon) og iPad mini (femte generasjon)

iPad-brukerhåndbok

Alt du trenger å vite om iPad

Låst skjerm med en linje nederst som viser at du kan sveipe opp fra nederste kant.

Gå framtiden i møte

Nye iPad Pro har en skjerm som går fra kant til kant. Du kan låse den opp med et blikk og navigere med kjente bevegelser.

Bli kjent med nye iPad Pro

Et notat åpent i Notater-appen. Tittelen «Parts of a cell» skrives inn øverst i notatet. Under tittelen er det en nummerert liste med celledeler som  «plasma membrane», «cytoplasm», «mitochondria» og «ribosomes». Under den nummererte listen er det en tegning av en plantecelle, etterfulgt av tastaturskrevne notater. Nederst på skjermen vises tastaturet.

Arbeid smart på skolen

Bruk iPad på skolen for å samarbeide med klassekamerater, legge til tegninger og skisser i notatene dine og gjøre flere ting samtidig i favorittappene dine.

Ligg i forkant

Skjermtid er markert i Innstillinger. På høyre side av skjermen er det en Skjermtid-aktivitetsrapport. Øverst i rapporten vises alternativet for å velge I dag eller Siste sju dager. Siste sju dager er markert. Øverst i rapporten er det et diagram som viser hvor mye tid som er brukt på spill, underholdning og sosiale nettverk hver ukedag. Nedenfor diagrammet ser du Grenser-delen, hvor du kan angi tidsgrenser for bruk av spill, apper og sosiale nettverk. Under grensene er de mest brukte appene listet opp. Nederst i rapporten vises totalt antall ganger enheten ble plukket opp.

Angi skjermtid for barnet ditt

Bruk Skjermtid for å få innsikt i hva barna dine bruker tid på når de bruker enhetene sine. Du kan se aktivitetsrapporter og angi grenser.

Se hva barnet ditt bruker tid på når det bruker iPad

FaceTime-appen som viser en samtale.

Slapp av etter en travel dag

Bruk iPad til å kommunisere med venner, lese en god bok, begynne å tegne og mye mer.

Slapp av med iPad

Hvis du vil bla gjennom iPad-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iPad-kundestøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.