Brukerveiledning for Fontbok.

for macOS Mojave

Fontbok-vinduet, som viser en font som nylig er installert.

Gi teksten din liv

Har du lastet ned en flott ny font fra nettet? Installer den ved hjelp av Fontbok, slik at du kan bruke den i alle programmene dine.

Slik installerer du fonter

Fontbok-vinduet, som viser Moderne-fontsamlingen.

Få tilgang til fontene du bruker mest

Ordne fontene dine i samlinger og biblioteker for å få rask tilgang til de fontene du bruker hele tiden.

Slik oppretter du fontsamlinger og biblioteker

Fontbok-vinduet, som viser Apple Color Emoji-fonten.

Velg den perfekte fonten

Usikker på hvordan en bestemt font ser ut? Vis fonten i Fontbok for å se et eksempel på tegnene eller skrive ut et eksempel.

Vis og skriv ut fonter

Bla gjennom Brukerveiledning for Fontbok ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.