Fontbok-vinduet, som viser en brukerinstallert font.

Gi teksten liv

Har du lastet ned en flott ny font fra nettet? Installer den ved hjelp av Fontbok, slik at du kan bruke den i alle appene dine.

Slik installerer du fonter

Fontbok-vinduet, som viser fontene inkludert Håndskrift-fontsamlingen.

Få tilgang til fontene du bruker mest

Ordne fontene dine i samlinger og biblioteker for å få rask tilgang til de fontene du bruker hele tiden.

Slik oppretter du fontsamlinger og biblioteker

Fontbok-vinduet, som viser en forhåndsvisning av Apple Color Emoji-fonten.

Velg den perfekte fonten

Usikker på hvordan en bestemt font ser ut? Vis fonten i Fontbok for å se et eksempel på tegnene på skjermen.

Slik kan du vise og skrive ut fonter

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Fontbok, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.