Hovedvinduet i appen Apple-enheter viser alternativer for programvare, sikkerhetskopiering og annet

Hold Windows-maskinen og Apple-enhetene dine synkroniserte

Overfør bilder, musikk, filmer og annet mellom Windows-maskinen og iPhone, iPad eller iPod.

Finn ut hvordan du synkroniserer Windows-maskinen og enhetene dine

Et vindu i appen Apple-enheter viser synkroniseringsalternativet for musikk.

Overfør bare utvalgt innhold til Apple-enhetene dine

Du kan synkronisere utvalgte filer fra bestemte apper til iPhone, iPad eller iPod.

Finn ut hvordan du synkroniserer utvalgt innhold mellom Windows-maskinen og Apple-enheten

Et vindu i appen Apple-enheter som viser valg for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av en Apple-enhet.

Sikkerhetskopier og gjenopprett Apple-enheter

Beskytt informasjonen på iPhone, iPad eller iPod touch ved å sikkerhetskopiere den. Du kan enkelt gjenopprette informasjonen på enheten din når det trengs.

Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter Apple-enheter til Windows-maskinen din

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for appen Apple-enheter, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden, eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.