Del en kontakt

Du kan dele kontaktkortet ditt eller en annen persons kontaktkort som en vCard-fil (.vcf), slik at andre kan legge det til i listen med kontakter. Du kan dele kort med e-post, tekstmelding eller en annen metode.

Merk: Hvis du ikke vil dele notater eller bilder i kontaktkort, velger du Kontakter > Valg, klikker på vCard og opphever deretter markeringen i avkrysningsrutene «Eksporter notater» og «Eksporter bilder».

Åpne Kontakter for meg

1. Marker kortet ditt eller et annet kontaktkort.

2. Klikk på Del-knappen nede til høyre i vinduet (eller bruk Touch Bar).

3. Velg hvordan du vil dele kortet – for eksempel i en e-postmelding eller et notat, eller med AirDrop.

Hvis du gjorde kortet ditt privat, er felter du valgte å ikke dele, ikke inkludert når du deler kortet ditt.