Lag kontaktkortet ditt

Kontakter oppretter automatisk et kontaktkort for deg – som kalles meg-kortet –når du konfigurerer Macen. Informasjon på kortet, for eksempel navnet, e-postadressen eller bildet (hvis du legger til et bilde), kan brukes i andre programmer, for eksempel Mail eller Safari. Hvis du legger til et kallenavn på kortet ditt, bruker Siri kallenavnet ditt i stedet for fornavnet ditt.

Kontakter-sidepanelet, som viser meg-kortet øverst i listen.

Åpne Kontakter for meg

• Se kortet ditt: Velg Kort > Gå til mitt kort. I listen med kontakter, identifiserer Meg-symbolet ved siden av navnet ditt kortet ditt.

• Gjør et annet kort til ditt kort: Marker et kort, og velg Kort > Gjør dette til mitt kort.

• Endre informasjon på ditt kort: Endre eller legge til informasjon. Bildet ditt kan brukes i andre programmer, for eksempel Meldinger eller Mail.

• Gjør kortet ditt privat: Velg Kontakter > Valg, klikk på vCard, og marker deretter «Gjør mitt kort privat».

• Velg felt på ditt private meg-kort som du vil dele eller eksportere: Marker kortet, klikk på Rediger nesten nederst i vinduet, og marker deretter Del-avkrysningsrutene for feltene du vil inkludere når du deler eller eksporterer kortet ditt.

Informasjon på kortet ditt kan brukes av Safari til å automatisk fylle ut kontaktinformasjonen din, passord og annet på nettskjemaer.