Et rutenett lagt over skrivebordet, som viser et kart i Kart-programmet. Rutenettet deler skrivebordet i syv rader og fire kolonner, og hver celle er nummerert fra 1 til 28. Tilbakemeldingsvinduet finnes nederst til høyre for Kart-vinduet.

Talekontroll

Med Talekontroll kan du bruke talekommandoer for å diktere og arbeide med tekst, navigere på skrivebordet og i programmer og styre Macen.

Slik bruker du Talekontroll

Hjem-panelet for Bryterkontroll inneholder knapper for å styre, fra venstre til høyre, tastatur, markør, programmer, Dock, menylinje, systemkontroller, tilpassede paneler, skjermplassering og andre enheter.

Bryterkontroll

Hvis du bruker hjelpeenheter, gjør Bryterkontroll det enklere å skrive inn tekst, samhandle med objekter på skjermen og styre Macen.

Slik bruker du Bryterkontroll

Tilgjengelighetstastaturet med skriveforslag øverst. Under er en rad med knapper for systemkontroller for å gjøre ting som å justere skjermlysstyrken, vise Touch Bar på skjermen, og vise tilpassede paneler.

Tilgjengelighetstastatur

Hvis du har problemer med å bruke et fysisk tastatur, kan tilgjengelighetstastaturet (med Dvele) gjøre det enklere å navigere i macOS og skrive tekst.

Slik bruker du tilgjengelighetstastaturet

Et panelsamlingsvindu som viser en liste over tilpassede paneler til venstre, og knapper og grupper i et tastatur-panel til høyre.

Panelredigering

Med panelredigering kan du opprette tilpassede paneler som kan brukes med Bryterkontroll og tilgjengelighetstastaturet på Macen.

Slik bruker du panelredigering

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Talekontroll, Bryterkontroll og Tilgjengelighetstastatur, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Gå til Apples kundestøttenettsted for tilgjengelighet hvis du trenger mer hjelp.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.