Et rutenett vises oppå skrivebordet, og Mail-appen er åpen. Rutenettet deler skrivebordet i syv rader og fire kolonner, og hver celle er nummerert fra 1 til 28. Tilbakemeldingsvinduet vises nederst til høyre for Mail-vinduet.

Talekontroll

Med Talekontroll kan du si kommandoer for å navigere på skrivebordet og i apper, håndtere det som er på skjermen, diktere og redigere tekst og mer.

Kom i gang med Talekontroll

Hjem-panelet for Bryterkontroll inneholder – fra venstre til høyre – knapper til å styre tastatur, peker, Dock, menylinje, systemkontroller, tilpassede paneler, skjermplassering og andre enheter.

Bryterkontroll

Med Bryterkontroll kan du bruke en hjelpeenhet som gjør det enklere å skrive inn tekst, navigere blant og håndtere elementene som vises på skjermen, og styre Macen.

Slik bruker du Bryterkontroll

Tilgjengelighetstastaturet med skriveforslag øverst. Under er en rad med knapper for systemkontroller for å gjøre ting som å justere skjermlysstyrken, vise Touch Bar på skjermen, og vise tilpassede paneler.

Tilgjengelighets­tastatur

Bruk Tilgjengelighetstastaturet (med Dvel) for å skrive inn tekst og styre Macen uten et fysisk tastatur, og utfør musehandlinger ved hjelp av øye- eller hodesporingsteknologi.

Slik bruker du tilgjengelighetstastaturet

Et panelsamlingsvindu som viser en liste over tilpassede paneler til venstre, og knapper og grupper i et tastatur-panel til høyre.

Panelredigering

Med panelredigering kan du opprette tilpassede paneler som kan brukes med Bryterkontroll og tilgjengelighetstastaturet på Macen.

Slik bruker du panelredigering

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Talekontroll, Bryterkontroll og Tilgjengelighetstastatur, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Du finner flere ressurser på Apples kundestøttenettsted for tilgjengelighet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.