Se Friday Night Baseball i Apple TV-appen

Se direktesendte MLB-kamper eller på forsepørsel med Apple TV+. I en begrenset periode kan du se uten et abonnement.

Friday Night Baseball er tilgjengelig på Apple TV+ i USA, Canada, Australia, Brasil, Den dominikanske republikk, Colombia, Tyskland, Italia, Japan, Mexico, Puerto Rico, Sør-Korea og Storbritannia. Friday Night Baseball er ikke tilgjengelig i alle land og regioner der Apple TV-appen er tilgjengelig. De tilgjengelige funksjonene kan variere etter land eller region. Innhold er bare tilgjengelig på engelsk og kan inneholde betalt annonsering.

Kom i gang med Apple TV-appen

For å se Friday Night Baseball må du oppdatere til den nyeste programvaren på Apple-enheten og logge på med Apple-ID-en din. Hvis du bruker en strømmeenhet eller spillkonsoll, konfigurerer du Apple TV-appen.

Oppdater til den nyeste programvaren

For å få tilgang til alle funksjonene i Friday Night Baseball må du påse at enheten din er oppdatert med den nyeste programvaren.

Konfigurer Apple TV-appen

Hvis du bruker en smart-TV, strømmingsenhet eller spillkonsoll, kan det hende at du må konfigurere Apple TV-appen først.

Logg på med Apple-ID

For å logge på Apple TV-appen trenger du en Apple-ID og et passord. Finn ut hvordan du oppretter en Apple-IDHvis du har glemt passordet for Apple-ID-en din, kan du tilbakestille det.

Slik får du sett Friday Night Baseball

Du kan se Friday Night Baseball i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K og Apple TV HD, smart-TV-er, strømmeenheter, kabel-TV-bokser og på tv.apple.com. Slik begynner du å strømme en kamp:

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Gå til Søk-fanen.
  3. Trykk eller klikk på Apple TV+ Major League Baseball.

Hvordan finne ut når et lag spiller

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Gå til Søk.
  3. Trykk eller klikk på Apple TV+ Major League Baseball. Eller søk etter laget du vil se på.

Du kan også følge favorittlagene dine i Apple TV-appen og se en liste over de planlagte MLB-kampene.