Lukk en app på iPad

Hvis en app ikke svarer eller virker fryst, kan du lukke den og deretter åpne den på nytt.

Slik lukker du en app

iPad-skjerm som viser hvordan du lukker en app

Du bør bare lukke en app hvis den ikke svarer. Følg denne fremgangsmåten for å lukke en app på iPad:

1. Fra Hjem-skjermen sveiper du opp fra bunnen av skjermen og stopper på midten av skjermen.
  2. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke.
  3. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen.

Finn ut hvordan du lukker en app på iPhone eller iPod touch.