Leselister som støttes av Apple Watch

Du kan bruke VoiceOver på Apple Watch og en Bluetooth-aktivert leselist til å lese og navigere.

For å bruke en leselist med Apple Watch må du ha watchOS 7.2 eller nyere. Påse at du har nyeste versjon av watchOS for å forsikre deg om at leselisten bruker den riktige tabellen.

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > VoiceOver > Punktskrift på Apple Watch for å sammenkoble leselisten. Finn ut mer om hvordan du kobler til en leselist og justerer innstillingene i brukerhåndboken for Apple Watch.

American Printing House for the Blind (APH)

• Refreshabraille 18

• Orbit Reader 20

Freedom Scientific

• Focus 40 Blue (Classic)

• Focus 40 Blue v5

• Focus Blue (14, 40, 80)

HIMS

• Braille Sense U2 og U2 mini

Humanware

• BrailleNote Apex (18, 32)

• Brailliant BI (32, 40)

Finn ut mer

Finn ut mer om vanlige punktskriftskommandoer for VoiceOver på Apple Watch.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.