Overgang fra Music Memos til Taleopptak

Bruk Taleopptak til å ta vare på ideer raskt på iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch. Bruk deretter GarageBand til å forbedre opptakene ytterligere.

Om Music Memos

Music Memos-appen blir ikke oppdatert etter Music Memos versjon 1.0.7, og du kan ikke lenger laste den ned etter 1. mars 2021. Hvis du har en iPhone med iOS 14 eller senere, eller en iPad med iPadOS 14 eller senere, kan du fortsette å bruke Music Memos. Og hvis du tidligere har lastet ned appen, kan du fremdeles få tilgang til den fra kjøpshistorikken din i App Store. Men du bør eksportere Music Memos-opptak til Taleopptak-biblioteket for å sikre at du beholder alle opptakene dine.

Eksporter Music Memos-opptak til Taleopptak

I Music Memos versjon 1.0.7 kan du eksportere Music Memos-opptakene dine til Taleopptak-biblioteket. Du trenger:

Åpne Music Memos. Når «Recording is moving to Voice Memos» (Opptak flyttes til Taleopptak) vises, trykker du på Eksporter. Det kan ta flere minutter å eksportere opptakene til Taleopptak, avhengig av størrelsen på biblioteket ditt.

Hvis du ikke ønsker å eksportere nå, trykker du på «OK» for å lukke vinduet «Recording is moving to Voice Memos» (Opptak flyttes til Taleopptak) i sju dager.

Når du har eksportert alle Music Memos-opptak til Taleopptak, vises opptakene dine i Taleopptak i en mappe med tittelen «Music Memos». Hvis du fikk en feil under eksporten, må du kanskje frigjøre plass på enheten eller vente til Music Memos-opptakene dine er oppdatert fra iCloud.

Hvis du lager nye opptak med Music Memos, må du kopiere dem til Taleopptak for å sikre at du beholder dem.

Ta opp med Taleopptak

Ta opptakene dine til nye nivåer med GarageBand

Send tilbakemelding

Hvis du har noen tilbakemeldinger eller funksjonsforespørsler for Taleopptak eller GarageBand, må du gjerne sende dem til oss.