Hva du kan kjøpe med ditt Apple-gavekort eller Apple-ID-saldo

Finn ut hva du kan kjøpe med ditt Apple-gavekort eller Apple-ID-saldo.

Dette kan du kjøpe

Apple Online Store-symbolet
Du kan bruke Apple-gavekort til å kjøpe produkter eller tilbehør på en Apple Store.

I land og regioner hvor Apple-gavekortet er tilgjengelig, kan du bruke Apple-ID-saldoen til å kjøpe produkter og tilbehør på apple.com eller i Apple Store-appen. I disse landene og regionene inkluderer din Apple-ID-saldo saldoen fra eventuelle Apple-gavekort eller App Store- og iTunes-gavekort du har løst inn.

App Store-symbolet
Kjøp apper, spill eller kjøp i app fra App Store.

Apple Music-symbolet TV-symbolet  Apple Books-symbolet
Kjøp musikk, filmer med mer fra iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Abonnementer-symbolet
Betal for abonnementer som Apple Music, Apple Arcade og Apple TV+. Eller betal for abonnementer i apper fra App Store.

iCloud-symbolet
Betal for iCloud-lagring.

Apple-gavekort og Apple-ID-saldo kan ikke brukes til enkelte kjøp

• Du kan ikke bruke Apple-ID-saldoen til å sende gaver eller gavekort.
  • Hvis du bruker Familiedeling, kan ikke familiemedlemmene bruke Apple-ID-saldoen din. Penger du legger til på Apple-ID-saldoen, er tilgjengelige bare for deg. Finn ut mer om hvordan kjøp faktureres til Apple-ID-saldoen din.

Finn ut mer

Noen butikker og apper er kanskje ikke tilgjengelige i landet ditt eller regionen din. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.