Hva du kan kjøpe med Apple-gavekortet ditt eller Apple-ID-saldoen din

Finn ut hva du kan kjøpe med Apple-gavekortet ditt eller Apple-ID-saldoen din.

Dette kan du kjøpe

Apple Online Store-symbolet

Du kan bruke Apple Gift Card til å kjøpe produkter eller tilbehør i en Apple Store.

I land og regioner hvor Apple-gavekortet er tilgjengelig, kan du bruke Apple-ID-saldoen til å kjøpe produkter og tilbehør på apple.com eller i Apple Store-appen. I disse landene og regionene inkluderes saldoen fra eventuelle Apple Gift Cards eller App Store- og iTunes-gavekort du har løst inn i Apple-ID-saldoen din.

App Store-symbolet

Kjøp apper, spill eller kjøp i app fra App Store.

Apple Music-symbolet TV-symbolet Apple Books-symbolet

Kjøp musikk, filmer med mer fra iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Abonnementer-symbolet

Betal for abonnementer som Apple Music, Apple Arcade og Apple TV+. Eller betal for abonnementer i apper fra App Store.

iCloud-symbolet

Betal for iCloud+, Apples premium skyabonnement.

Apple Gift Card og Apple-ID-saldoen kan ikke brukes til enkelte kjøp

• Du kan ikke bruke Apple-ID-saldoen til å sende gaver eller gavekort.

• For noen gjentakende belastninger, som AppleCare+, kan du ikke starte abonnementet med Apple-kontosaldoen. Men så lenge du har en annen gyldig betalingsmåte registrert, og Apple-kontosaldoen din dekker en hel belastning, vil den gjentakende belastningen din trekkes fra Apple-kontosaldoen din.*

• Enkelte abonnementer kan ikke belastes Apple-kontosaldoen.

• Hvis du bruker Familiedeling, kan ikke familiemedlemmene bruke Apple-ID-saldoen din. Penger du legger til i Apple-ID-saldoen, er tilgjengelige bare for deg. Finn ut mer om hvordan kjøp faktureres til Apple-ID-saldoen din.

* I enkelte land og regioner kan du ikke bruke Apple-kontosaldoen din for enkelte abonnementer, som AppleCare+. Sjekk om Apple-kontosaldo støttes i landet eller regionen du befinner deg i.

Finn ut mer

Noen butikker og apper er kanskje ikke tilgjengelige i landet ditt eller regionen din. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Hvis du vil ha mer informasjon om hva gavekort og Apple-ID-saldoen din kan brukes for, kan du lese vilkårene.