Fyll penger på Apple-kontosaldoen din

Bruk en betalingsmåte, for eksempel et kreditt- eller debetkort, for å fylle penger på Apple-kontosaldoen din. Deretter kan du bruke Apple-kontosaldoen til å kjøpe apper, spill, musikk, iCloud+ og mer.

Hvis du vil legge til en betalingsmåte for Apple-ID-en din i stedet for å fylle penger på Apple-kontosaldoen, kan du se hvordan du legger til en betalingsmåte.

Fyll penger på Apple-kontosaldoen din på iPhone eller iPad

1. Åpne App Store-appen.

2. Trykk på bildet, initialene eller Logg på-knappenBildet har ingen alternativ tekst øverst på skjermen.

3. Trykk på «Fyll penger på kontoen».

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. For å fylle på penger umiddelbart trykker du på beløpet du vil fylle på. Eller trykk på Konfigurer autopåfyll for å fylle på saldoen din automatisk i fremtiden. Hva er autopåfyll?

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet med tekstmelding eller på en annen måte.

I noen land og regioner kan du også fylle på penger ved hjelp av alternativene på Apple-kontokortet i Lommebok-appen.

Fyll penger på Apple-kontosaldoen på Mac eller PC

1. Åpne App Store på Mac. På en PC åpner du Apple Music- eller Apple TV-appen. Hvis du ikke er logget på, logger du på med Apple-ID-en din.

2. Åpne Kontoinformasjon-siden:

• På Mac klikker du på navnet ditt eller konto-knappen i sidepanelet. Klikk deretter på Kontoinnstillinger øverst på skjermen.

• På PC klikker du på navnet ditt eller konto-knappen i sidepanelet. Deretter klikker du på Vis kontoen min.

3. Klikk på Fyll på penger på Kontoinformasjon-siden.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Klikk på beløpet du vil fylle på. Eller trykk på Konfigurer autopåfyll for å fylle på saldoen automatisk i fremtiden. Hva er autopåfyll?

5. Klikk på Neste, og bekreft valget. Med noen betalingsmåter blir du kanskje bedt om å bekrefte kjøpet med tekstmelding eller på en annen måte.

Fyll penger på Apple-kontosaldoen din automatisk

Hvis du vil fylle på Apple-kontosaldoen automatisk, konfigurerer du autopåfyll. Du kan fylle på saldoen din ukentlig, annenhver uke eller månedlig. Eller du kan fylle på saldoen din automatisk når den er lav.

Hvis du vil slå av autopåfyll, går du tilbake til Fyll på penger-siden og trykker eller klikker på Slå av autopåfyll.

Det kan hende at disse påfyllingsalternativene ikke er tilgjengelige i enkelte land og regioner.

Få mer hjelp med Apple-kontosaldoen